Stolni tenis

Veliki rezultat za STK Mostar u Foči

Sport / Ostali sportovi | 19. 12. 2016. u 09:51 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u organizaciji stolnoteniskog kluba Perućica Foča, odigran je Top 8 najboljih seniora i seniorki u BH stolnom tenisu.

STK Mostar je ostvario zapažen rezultat, možemo reći i jedan od najvrijednih u povjesti kluba.

Najvrijedniji rezultat postigao je Marko Vučijak plasiravši se na odlično četvrto mjesto, što ga dovodi nadomak potencijalnog statusa seniorskog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Ovom osamnaestogodišnjaku ovo je prva sezona u seniorskoj konkurenciji, a kao takav jedini je nanio poraz prvom igraču s aktuelne rang liste i pobjedniku ovog turnira, Edinu Konjiću.

Dobre rezultate ostvarili su i ostali igrači iz ovog kluba, Luka Matković prvim se mjestom plasirao u A skupinu najboljih seniora, a Iva Knezović odigrala možda i najbolji turnir u svojoj karijeri i također se plasirala u A skupinu najboljih seniorki BiH.

Zapaženu ulogu u B skupini imali su Nikola Jurić (6 .mijesto), kao i Alemka Hasečić (treće mjesto u B skupini).

“Ovaj dio sezone  završili smo uspješno. Jesenski smo prvaci BiH u Premijer ligi, a najnoviji  rezultati daju nam za pravo da možemo računati i na pojedinačne uspjehe, posebno ovih mladih proizvoda domaće škole stolnog tenisa”, poručili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close