Red Bull Cliff Diving

Uvertira u natjecanje na Starom mostu: pobjednički skokovi ove sezone

Sport / Ostali sportovi | 11. 09. 2017. u 12:00 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripreme za natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2017 narednog vikenda u Mostaru ulaze u završnicu. Prije dolaska najboljih svjetskih skakača i skakačica u našu zemlju, pogledajte video s pobjedničkim skokovima ove sezone, kao mali uvod u ono što u petak i subotu možete gledati uživo na Starom mostu.

Skakači i skakačice u Mostar stižu u poslijepodnevnim satima u srijedu, da bi već u četvrtak počeli s treninzima i navikavanjem na hladnu vode Neretve. Prve dvije serije natjecateljskih skokova i žene i muškarci izvodit će u petak od 14:15 sati, a u subotu 16. rujna od 13 sati na rasporedu je ono što ljubitelji skokova s nestrpljenjem očekuju: veliko finale natejcanja najboljih svjetskih skakača na Starom mostu.

Kao uvertiru u ono što ćemo ovog vikenda gledati na Starom mostu, pogledajte video s pobjedničkim skokovima u konkurenciji žena i muškaraca s četiri dosadašnje stanice ove sezone (Irska, Portugal, Italija i SAD). Ponosni vlasnici ovih fenomenalnih skokova su Rhiannan Iffland, Adriana Jimenez, Gary Hunt, Orlando Duque, Alessandro de Rose i Blake Aldridge.

U danima održavanja natjecanja, živahnu atmosferu u mostarskom Starom gradu održavat će bogat program popratnih događanja: od mnogobrojnih svirki bendova iz Mostar Rock škole, preko DJ setova do nastupa poznatih imena bh. hip hop scene - Frenkieja i Helem Nejse.

U suradnji sa Željeznicama FBiH, organizatori su se potrudili da osiguraju posebnu dodatnu vožnju talgo-vlakom koji će u subotu 16. rujna zainteresirane gledatelje iz Sarajeva voziti u Mostar, te ih nakon natjecanja vratiti u Sarajevo, priopćeno je.

Za sve informacije i vijesti o natjecanju u Mostaru, pratite www.redbull.ba, www.redbullcliffdiving.com i Facebook stranicu natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close