Nema odustajanja

USTA ustrajan u održavanju US Opena

Iz USTA-a poručuju da su u stanju pobrinuti se za sigurnost i zdravlje svih koji će biti uključeni.
Sport / Ostali sportovi | 31. 07. 2020. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki teniski savez (USTA) ustrajan je u odluci o održavanju US Opena i Western & Southern Opena na terenima nacionalnog teniskog centra Billie Jean King u New Yorku, stoji u službenom priopćenju objavljenom u petak. 

Iz USTA-a poručuju da su u stanju pobrinuti se za sigurnost i zdravlje svih koji će biti uključeni.

"Radeći s našim Medicinskim savjetom i ekipom za sigurnost te službama države New York, razvili smo snažan zdravstveni i sigurnosni plan kojim ćemo umanjiti rizik od infekcije unutar kontrolirane sredine koju čine mjesto održavanja turnira i hoteli za igrače. Država New York je i dalje jedno od najsigurnijih mjesta u zemlji kad je u pitanju Covid-19", stoji u priopćenju krovne teniske organizacije u SAD-u.

Iz USTA-a su poručili da će u nadolazećim tjednima, kako će se bližiti početak predviđenih natjecanja, obznaniti detalje spomenutih planova na kojima su radili zajedno s Ženskom teniskom udrugom (WTA) i Udrugom teniskih profesionalaca (ATP).

Western & Southern Open, turnir kojemu je u normalnim okolnostima domaćin Cincinnati, trebao bi biti održan od 20. do 28. kolovoza, a termin US Opena je od 31. kolovoza do 13. rujna.

Kopirati
Drag cursor here to close