Tavla

Uspješno održan prvi međunarodni backgammon turnir Neum Open 2017.

Sport / Ostali sportovi | 07. 06. 2017. u 11:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji tavla kluba Zrinjski Mostar ovog vikenda u Neumu se održao prvi međunarodni backgammon turnir Neum Open 2017.

Na ovom jakom turniru učešće je uzelo 50 igrača iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Austrije , SAD-a i Bosne Hercegovine.

Prvog dana turnira, u petak, sa 24 igrača odigran je jack pot kojeg je osvojio Hrvat Tomislav Jurin. Drugo mjesto je osvojio Slovenski igrač Damijan Plesec.Treće i četvrto mjesto podijelili su Draženko Vučina i Dubrovčanin Gordan Markotić.

Glavni turnir Neum Open 2017 počeo je subotu - natjecanje se odigravalo u sedam kola do devet poena. Prvi dan turnira pet kola je igrano u hotelu Sunce, a drugog dana dva kola su odigrana u vili Rosanda kod obitelji Vrlić Tonće.

Organizator turnira je za prvih pet igrača osigurao novčane nagrade i osigurao vrijedne bonus nagrade za prva tri mjesta: 1. laptop, 2. vikend za dvoje u Vili Vrlić, 3. umjetnička slika.

Prvo mjesto osvojio je hrvatski reprezentativac Mislav Kovačić iz Šibenika, drugo mjesto Mustafa Bešo (TK Stolac), treće Mladen Čizmić (TK Zrinjski Mostar), četvrto Haris Balić (TK Šajna Fojnica) i peto Marin Marić (TK Zrinjski Mostar).

Kopirati
Drag cursor here to close