30. i 31. listopad

Uskoro tradicionalni Cheerleading kamp u Širokom Brijegu

Treneri na cheerleading kampu svake godine su nagrađivani inozemni treneri. Ove godine u Široki Brijeg stižu treneri Top Stars Umag iz Hrvatske.
Sport / Ostali sportovi | 26. 10. 2021. u 16:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

30 i 31. listopada 2021. godine održava se tradicionalni Cheerleading kamp u Širokom Brijegu. Domaćin kampa je Hrvatski cheerleading klub Široki.

Cheerleading kamp u Širokom Brijegu jedina je obuka za cheerleading sportaše i trenere koja se održava u Bosni i Hercegovini.

Treneri na cheerleading kampu svake godine su nagrađivani inozemni treneri. Ove godine u Široki Brijeg stižu treneri Top Stars Umag iz Hrvatske.

Uz obuku, sve sportaše i trenere očekuje i zabavni program te natjecanje u onome što su učili na kampu.

Ovo je peta godina zaredom da se kamp održava.

''Krenuli smo tako što smo željeli jednom godišnje našim sportašima omogućiti rad sa nagrađivanim trenerima iz Europe i da time pridonesemo znanju naših sportaša. Zbog poziva iz drugih klubova kamp smo otvorili za sudjelovanje svima i zbog toga evo već petu godinu zaredom imamo velik broj sportaša i trenera na kampu što nas jako raduje. Dva dana godišnje Široki Brijeg postaje središte cheerleading sporta'', navedeno je u priopćenju za javnost.

IKammp će biti održan u dvorani Srednje strukovne škole u Širokom Brijegu, priopćeno je iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close