Nije jedini

Usain Bolt žrtva pljačke: "Ići ćemo do kraja"

Bolt je u srijedu primijetio nestanak vlastitih financijskih sredstava koje ulaže u investicijsku tvrtku Stocks and Securities Limited (SSL), a lokalna policija već je pokrenula istragu.
Sport / Ostali sportovi | 14. 01. 2023. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Usain Bolt, najbrži čovjek u povijesti čovječanstva i vlasnik sprinterskih rekorda na 100, 200 i 4 x 100 metara, žrtva je višemilijunske pljačke, prenose mediji diljem svijeta.

Bolt je u srijedu primijetio nestanak vlastitih financijskih sredstava koje ulaže u investicijsku tvrtku Stocks and Securities Limited (SSL), a lokalna policija već je pokrenula istragu, prenose Sportske novosti

"Preispituje se cijeli resor tvrtke. Bolt surađuje sa SLL-om već 10 godina. Odjel za financijske istrage i Komisija za financijske usluge među subjektima su koji su obaviješteni o zločinu. Ići ćemo do kraja", rekao je Nugent Walker, predstavnik atletskog velikana koji je u velebnoj karijeri osvoji 8 olimpijskih zlata i 11 svjetskih naslova.

Policijska istraga rezultirala je pronalaskom glavnog osumnjičenika. Za sad se pretpostavlja da je pljačkaš jedan od bivših zaposlenika tvrtke koji je navodno oštetio ne samo Bolta, već cijelu korporaciju.

Odvjetnica osumnjičenog opovrgnula je tu informaciju i kazala da njezin klijent već dva tjedna vodi pregovore sa SSL-om.

Kopirati
Drag cursor here to close