Uspavanka za Ubalda S.

Urnebes: Dok je govorio na presici, Nadal primijetio novinara koji spava!

Rafa je uspavanog Scanagattu primijetio u trenutku dok mu je jedan američki novinar postavljao pitanje. Prestao je slušati i složio je urnebesan izraz lica. Izazvalo je to sladak smijeh kod španjolskog teniskog asa...
Sport / Ostali sportovi | 15. 01. 2019. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki Rafal Nadal (32) odigrao je u svojoj blistavoj karijeri više od 1.100 mečeva na ATP-Touru i zasigurno je puno toga doživio u svom teniskom životu. Ali, da mu novinar spava na tiskovnoj konferenciji, vjerojatno je prvi put doživio na ovogodišnjem Australian Openu, prvom Grand Slam turniru sezone.

Talijanski novinar Ubaldo Scanagatta (69) je nakratko 'ubio oko' dok je Rafa pričao o pobjedi nad Jamesom Duckworthom u prvom kolu Australian Opena (6-4, 6-3, 7-5). Moguće da je umornog Talijana mučio jet-leg...

Rafa je uspavanog Scanagattu primijetio u trenutku dok mu je jedan američki novinar postavljao pitanje. Prestao je slušati i složio je urnebesan izraz lica. Izazvalo je to sladak smijeh kod španjolskog teniskog asa, a snimka njegovih grimasa i komentara munjevito se proširila društvenim mrežama.

Foto: Twitter / Rafa Nadal: Tko to tamo spava?

"Nije baš zanimljivo danas", našalio se Rafa i nasmijao ostale novinare.

Scanagatta nije imao baš čvrst san jer se brzo probudio, a onda se umorno pokušao ispričati tvrdnjom kako je u Italiji sada jako kasno.

"Znam da ste zatvorili oči kako biste se bolje fokusirali na ono što govorim!", odgovorio mu je odlično raspoloženi Rafa Nadal.

Kopirati
Drag cursor here to close