Na Paraolimpijskim igrama u Pekingu

Ukrajinka se povukla iz Pekinga, otac joj zarobljen

Laletina je teško primila vijest o ocu i nije bila sposobna za nastup. Ukrajinski liječnik joj je pružio pomoć kako bi se lakše nosila s traumatičnim događajem.
Sport / Ostali sportovi | 10. 03. 2022. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukrajinska biatlonka Anastasija Laletina (19) povukla se sa Zimskih paraolimpijskih igara u Pekingu nakon što su njezinog oca zarobile ruske snage.Njezin otac je vojnik ukrajinske vojske, a zarobile su ga ruske snage, kazala je glasnogovornica ukrajinske reprezentacije dodavši kako nemaju više detalja o njegovoj sudbini.

Laletina je teško primila vijest o ocu i nije bila sposobna za nastup. Ukrajinski liječnik joj je pružio pomoć kako bi se lakše nosila s traumatičnim događajem. Mlada 19-godišnja Ukrajinka još se nalazi u paraolimpijskom selu u Zhangjiakou, no uskoro će otputovati u Poljsku.

Ružne vijesti saznao je i jedan od ukrajinskih trenera kojem je u Harkivu srušena kuća ruskim projektilom.Unatoč neizvjesnosti oko sudjelovanja na ZPOI, Ukrajina je trenutačno na trećem mjestu na ljestvici osvajača odličja sa šest zlatnih medalja, osam srebrnih i pet brončanih. Ispred njih su tek Kinezi s 10 zlata i ukupno 31 medalju, te Kanada sa sedam zlata i 16 medalja.

Kopirati
Drag cursor here to close