Mali nogomet

UDVDR HVO Tomislavgrad pobjednik turnira u Kostreni

Sport / Ostali sportovi | 02. 04. 2017. u 08:57 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga dragovoljaca i veterena Domovinskog rata (UDVDR) HVO Tomislavgrad pobjednik je 11. memorijalnog malonogometnog turnira "Ivica Opačak-Pajo" koji se u subotu tradicionalno održao u Kostreni kod Rijeke (RH).

Memorijalni turnir je organizirala UDVDR ogranak Kostrena u povodu obilježavanja 25. godina od pogibije prve žrtve na kupreškoj bojišnici Ivice Opačka, koji je kao pripadnik riječke bojne Matija Vlačić, poginuo 3. travnja 1992. godine u 28 godini života u mjestu Donji Malavan kod Kupresa.

Osim prvog mjesta, UDVDR HVO Tomislavgrad pripale su i titule najboljeg strijelca (Pere Ivić), najboljeg golmana (Ivan Banović) i najboljeg igrača (Zlatko Mršo).

Drugo mjesto na malonogometnom turniru osvojili su veterani NK Pomorac 1921, treći su bili UDVDR Rab dok su na četvrtom mjestu završili domaćini UDVDR Kostrena, a peto i šesto mjesto pripalo je HVIDRI Petrinja i UDVDR Novi Vinodolski.

Dodjeli medalja prisustvovala je načelnica Općine Kostrena Mirela Marunić pozdravivši i zahvalivši svim sudionicima prigodnim govorom.

Uz znak zahvale prema obitelji poginulog hrvatskog branitelja i mjestu Kostrena, prije dvije godine Koordinacija braniteljskih udruga Hercegbosanske županije na mjestu pogibije Ivice Opačak, podigla je spomenik.

Kopirati
Drag cursor here to close