Mostar

U subotu III. međunarodni plivački miting 'Orka - Arena Cup 2019'

''Za sada se prijavilo 400 plivača i plivačica iz 17 klubova iz Bosne i Hercegovine. Isti vikend se održavaju državna prvenstva zemalja u regiji tako da sa sigurnošću očekujemo plivačke klubove iz BiH, a prijave iz ostalih zemalja još pristižu''
Sport / Ostali sportovi | 04. 07. 2019. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 400 mladih plivača i plivačica sudjelovat će na III. međunarodnom plivačkom miting "Orka - Arena Cup 2019", koji će se održati na gradskom bazenu u Mostaru u subotu, 6. lipnja. 

''Za sada se prijavilo 400 plivača i plivačica iz 17 klubova iz Bosne i Hercegovine. Isti vikend se održavaju državna prvenstva zemalja u regiji tako da sa sigurnošću očekujemo plivačke klubove iz BiH, a prijave iz ostalih zemalja još pristižu'', kazao je u izjavi za Fenu predsjednik Kluba vodenih sportova Orka Damir Đedović. 

Nastupit će plivači i plivačice u starosnim kategorijama od 7 do 20 godina, a među njima su i sudionici europskih i svjetskih prvenstava, dodao je Đedović. 

Mostarski plivački mitinga izabran je od Plivačkog saveza BiH za promotora FINA World Aquatics Daya te kao takav ulazi u kalendar europske i svjetske plivačke asocijacije. 

Svečanost otvaranja predviđena je u subotu u 10:30 sati, a prva utrka starta u 11 sati. 

Kopirati
Drag cursor here to close