XIII. turnir za mlade

U Mostaru tri dana vrhunskog međunarodnog boksa za mlade

Sport / Ostali sportovi | 23. 04. 2013. u 11:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boksački klub (BK) Mostar domaćin je XIII. međunardnog turnira za mlade u boksu - Mostar 2013., koji će se održavati 25., 26. i 27. travnja u velikoj dvorani Univerzitetsko sportsko rekreativnog centra "Midhat Hujdur Hujka" u Sjevernom logoru. Ceremonija svečanog otvaranja i četvrtfinale upriličit će se 25. travnja s početkom od 18 sati, polufinale 26. travnja od 18 sati, a finale će se upriličiti u 27. travnja od 11 sati.

Po riječima predsjednika Boksačkog kluba Mostar Samira Sefe, na turniru, pored BiH, sudjeluje 12 reprezentacija i to reprezentacija Nizozemske, Norveške, Slovenije, Škotske, Italije, Kosova, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Srbije i po prvi put Rusije.

Sefo navodi kako je bilo puno više prijava za sudjelovanje na turniru, ali da trenutno nisu u mogućnosti organizirati tako nešto. Direktor BK Mostar i trener Hamid Šemić istaknuo je kako će reprezentaciju BiH predstavljati svi državni prvaci koji su sudjelovali na zadnjem prvenstvu koje se održalo na Ilidži. Tako će na turniru sudjelovati i Elvir Šendro iz BK Mostar.

Velika mi je čast boksati za našu reprezentaciju. Spreman sam i očekujem isti rezultat kao i prošle godine kada sam osvojio prvo mjesto, kazao je novinarima Šendro. Inače, turnir organizira BK Mostar pod pokroviteljstvom Boksačkog saveza BiH, a po pravilima Europske boksačke konfederacije (EUBC). U organizaciji turnira pomogli su i Sportski savez Grada Mostara, ministarstvo kulture i sporta FBiH, BH Telecom, ASA osiguranje, Hercegovina auto, te Univerzitet 'Džemal Bijedić' i Securitas.

Kopirati
Drag cursor here to close