Ragbi klub Herceg

U Mostaru s radom počela škola ragbija

Sport / Ostali sportovi | 14. 11. 2016. u 13:02 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je ovog mjeseca s radom počela škola ragbija za dječake godišta 2001.- 2003.

U suradnji sa sportskim centrom Arena školu je pokrenuo Ragbi klub Herceg iz kojeg poručuju da je ovo prilika za sve oni koji žele naučiti osnove, ali i više od toga. 

“U najmodernijoj sportskoj dvorani sa umjetnim travnjakom i pod stručnim trenerskim vodstvom polaznici se upoznaju sa osnovnim pravilima ragbija te s posebnim pristupom na koji se ragbijaši odnose prema ovome sportu”, poručili su iz ragbi kluba Herceg. 

“Iako je planetarno popularan sport, kod nas mu se pristupalo sa predrasudama kao grubom sportu koje su razbijene kroz igru, dok je jajasta lopta od neobične postala jednostavna za igru. Uz puno trčanja, timskog rada i suradnje, treneri su od dječaka započeli posao građenja ragbijaša i odgovornih članova tima”, dodaje se u priopćenju. 

U Ragbi klubu Herceg također ističu da su odabrana godišta osnova za U16 ragbi reprezentaciju Mostara koja će nas predstavljati na Mediteranskim sportskim igrama.

Proces upisa nije završen, a svi zainteresirani se mogu javiti na Facebook stranicu Ragbi klub Herceg ili doći izravno na trening u sportski centar Arena koji se održavaju radnim danima srijedom od 18.00 i ponedjeljkom od 16.00, te subotom u 18.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close