Organizacija Mostarskog polumaratona

Tvoj grad te treba: Budi volonter, sudjeluj u organizaciji Mostarskog polumaratona

Volonterske aktivnosti odvijaju se u periodu od 8:00 do 13:00 sati. Ovisno o lokaciji aktivnosti traju od pola do tri sata.
Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2023. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragi sugrađani, 18.3.2023.godine naš grad ugostiti će preko 1800 trkača iz cijelog svijeta koji dolaze trčati Mostarski polumaraton, trkačku razglednicu grada Mostara i 4K humanitarnu utrku koja, ove godine, ima za cilj  pomoći centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama ''Los Rosales'' iz Mostara.

Trčati će se preko 7 gradskih mostova, pokraj najljepših dijelova grada, gradskih parkova i kulturnih znamenitosti. Kako bi trkačka razglednica bila potpuna željeli bismo da osjete i naše gostoprimstvo i stoga nam je potrebna Vaša pomoć.

Pozivamo sve koji su, na dan utrke, spremni nesebično pokloniti par sati svog vremena, da nam se pridruže i da sudjeluju u organizaciji manifestacije.

Volonterske aktivnosti odvijaju se u periodu od 8:00 do 13:00 sati. Ovisno o lokaciji aktivnosti traju od pola do tri sata.

Volonteri trkačima osiguraju siguran prolaz trasom i bodre ih navijanjem.

Sigurnosti protokol Mostarskog polumaratona ima definirane pozicije volontera duž trase.

Za volontere koji budu na navedenim pozicijama, biti će osigurana službena majica 7. Mostarskog polumaratona.

Svima koji se prijave pristupiti ćemo pojedinačno i uputiti Vas u volonterske aktivnosti te kako dodatno možete pridonijeti da trkači ponesu najljepše uspomene iz Mostara.

Za one koji nemaju prijevozno sredstvo, prijavni obrazac smo proširili izborom ulica/naselja u kojima nam je potrebna pomoć, tako da možete volontirati u blizini Vaših domova.

Ukoliko imate organizacijskog iskustava, zamolili bismo da to navedete u prijavnom obrascu.

Pozivamo udruge koje se žele uključiti u realizaciju Mostar Run Weekenda, da nas kontaktiraju putem maila: [email protected]

Ukoliko nam ne možete pomoći u organizaciji, zamoli bismo Vas da proširite informaciju da će na dan utrke biti zatvoren dio gradskih ulica, da ne sjedate u automobile te ako se i zadesite u gužvi, imate strpljenja i razumijevanja za trkače i ostale sudionike manifestacije.

Prijavite se ispunivši obrazac za volontere na web stranici https://mostar.run/volonteri/

Pridruže nam se 18.3.2023.godine!

Kopirati
Drag cursor here to close