Najveća nagrada Univerzalne sportske škole

Trofej 'Sport talenta' nosit će ime po Marku Nakiću Zigiju

Marko Nakić Zigi, fitness trener iz Nove Bile s dugogodišnjim prebivalištem u Mostaru preminuo je 14. lipnja samo mjesec dana nakon što mu je otkriveno da boluje od leukemije.
Sport / Ostali sportovi | 18. 10. 2022. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća nagrada Univerzalne sportske škole ''Sport talent'' iz Mostara od ove godine nosit će naziv po nedavno preminulom Marku Nakući Zigiju, objavili su na službenoj Facebook stranici.

''Najveća nagrada naše škole je trofej "Sport talent godine" kojeg dodjeljujemo svake godine pred Božić za najtalentiranijeg dječaka i djevojčicu. Od ove godine pa do kada god budemo postojali naziv ove nagrade će biti po našem Zigiju. Uvijek u našem srcu i mislima'', stoji na stranici ''Sport talenta''.

Podsjetimo, Marko Nakić Zigi, fitness trener iz Nove Bile s dugogodišnjim prebivalištem u Mostaru preminuo je 14. lipnja samo mjesec dana nakon što mu je otkriveno da boluje od leukemije koja je već tada uznapredovala.

Zigi je rođen 20. prosinca 1991. godine, a njegova smrt potresla je mnoge građane Mostara i drugih gradova u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close