Treća mostarska Biciklijada

Mostar: Uživajte u vožnji, prirodi, rekreaciji i prijateljskom okruženju

Kotizacije nema, a svim sudionicima biciklijade se preporučuje nositi zaštitnu kacigu jer se prisustvuje na vlastitu odgovornost.
Sport / Ostali sportovi | 21. 09. 2023. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar i Sportski savez Grada Mostara u suradnji sa Udrugom HerzegovinaBike i Biciklističkim klubom Mostar organiziraju III. Mostarsku biciklijadu koja se održava u sklopu "Dana bez automobila".

Donosimo raspored događanja:

Petak 22. 09. 2023 - Promocija urbanog biciklizma Grad Mostar
Aktivnost - III. Mostarska biciklijada
Lokacija - Ulica Nikole Šubića Zrinjskog ( Šetnica)

- https://maps.app.goo.gl/Bh5Kw7HDAuK688dd7

Satnice

- 12.00h Izložbeni program: Škoda Apolo; Rolla.App; Capriolo SC Mostar i M-Bike Shop

- 16.30h Poligon za najmlađe sa nagradnim fondom

- 17.45h Pozdravni govor: Johann Sattler (šef Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini); Mario Kordić (gradonačelnik Grada Mostara); Senad Kevelj (predsjednik SSGM) i Toni Zorić (predsjednik HerzegovinaBike)

- 18.00h Start III. Mostarske biciklijade

Kotizacije nema, a svim sudionicima biciklijade se preporučuje nositi zaštitnu kacigu jer se prisustvuje na vlastitu odgovornost. Biciklizam je jeftin i zdrav načina kretanja gradom, a ujedno i potpora zdravom i aktivnom načinu života. Iskoristite Europski dan bez automobila da učinite nešto dobro za sebe i našu planetu.

''Pridružite nam se u vožnji 22. rujna i uživajte u prirodi, rekreaciji i prijateljskom druženju na otvorenom. Uveličajte taj dan i događaj vašim prisustvom i sudjelovanjem na Mostarskoj biciklijadi'', navode u priopćenju iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close