Spremite tenisice

Trči za dječji osmijeh ili za pomoć oboljelim bh. građanima!

"Budite jedni od onih kojima su empatija, solidarnost i darežljivost životni stil i koji svakodnevno kreiraju sretne trenutke za sve", poručuju iz Fondacije Stariji brat, starija sestra.
Sport / Ostali sportovi | 13. 05. 2022. u 09:11 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filantropski Forum BiH i Udruženje "Marathon" udružili su snage u svrhu prikupljanja sredstava za ciljeve prepoznate kao one koji su od velikog značaja za društvenu zajednicu te će, kroz organizaciju profesionalno- rekreativnih trka, sakupljati sredstva sustavom "prodaje kilometara".

U okviru predstojeće trke "Najbržih 5K u regiji" ROOF GARDENS by XYLLION, u suradnji s Fondacijom stariji brat starija sestra i Udruženjem Pomozi.ba, filantropski rad započinjemo inicijativom prodaje kilometara za dva cilja:

  • pokrivanje troškova zajedničkih aktivnosti 20 volontera Fondacije stariji brat, starija sestra s djecom niskog socijalnog statusa za period od 1 godinu,
  • pomoć za oboljele BH građane kroz doprinos fondu "Sportisti za život" Udruženja Pomozi.ba.

"Budite jedni od onih kojima su empatija, solidarnost i darežljivost životni stil i koji svakodnevno kreiraju sretne trenutke za sve", poručuju iz Fondacije Stariji brat, starija sestra uz poziv svima da podrže kampanju pod nazivom "Trčimo za dječji osmijeh" i sudjelovanje, na utrci ili doniranjem u fond Stariji brat, starija sestra omoguće da djeca u potrebi imaju zdrav razvoj i uživaju u sretnom djetinjstvu kakvo zaslužuju.

Važnost ovakvih akcija naglašavaju i predstavnici Udruženja Pomozi.ba:

"Broj oboljelih građana koji se nama obraćaju za financijsku pomoć u liječenju je svakog dana sve veći. Zbog toga nam je od izuzetne važnosti fond 'Sportaši za život' iz kojeg novac koristimo upravo kako bismo pomogli ljudima na njihovom putu ka izlječenju. Do sada smo iz ovog fonda kojeg novčano podržavaju naši mnogobrojni sportaši uplatili više od 100.000 KM oboljelima. Veliko nam je zadovoljstvo i zahvalni smo što su se ovoj priči priključili i Filantropski Forum BiH i Udruženje Marathon jer će nam na ovaj način pomoći da pomognemo još većem broju ljudi koji nas zaista trebaju".

Cestovna trka od 5km održat će se u nedjelju, 22. svibnja na Trebeviću.

Kopirati
Drag cursor here to close