Australac u centru pažnje

Tomić sucu: Kupim ti večeru ako nisam pozitivan

"Pazite, sigurno ću u sljedeća dva dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Kupit ću ti večeru ako ne bude pozitivan u sljedeća tri dana, u suprotnom ćeš ti meni kupiti večeru" rekao je Tomić sucu u stolici.
Sport / Ostali sportovi | 11. 01. 2022. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bernard Tomić je od pravog ozbiljnog tenisa daleko posljednjih godina, što potvrđuju njegovi rezultati. Prije određenog vremena se oglasio, najavivši svoj povratak, što u svijetu tenisa je sve samo nije lako. Tomić je morao naravno krenuti u sezonu kvalifikacijama za Australian Open, gdje je poražen od Rusa Romana Safiullina glatko u dva seta.

Nije iznenađenje, jer je Safiullin u daleko boljoj formi. Međutim, Tomić je opet uspio skrenuti pažnju na sebe u jednom trenutku meča.
Tomić se naime u jednom trenutku, nakon tri gema drugog seta okrenuo sucu i rekao da je fizički izmučen.

“Pazite, sigurno ću u sljedeća dva dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Kupit ću ti večeru ako ne bude pozitivan u sljedeća tri dana, u suprotnom ćeš ti meni kupiti večeru”, rekao je Tomić.

Tu se nije zaustavio…

“Ne mogu vjerovati da nikog ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon što naprave brze testove u sobama. Nema PCR testiranja.

Nešto kasnije se Tomić oglasio na Instagramu.

" Osjećam se zaista loše, u hotelskoj sobi sam. Razgovarao sam s doktorima na terenima i tražili su od mene da se izoliram. Nisu još mogli da me liječe kako bi izbjegli kontakt“, napisao je Tomić i zahvalio se svima na podršci.

Video: Tomic na Australian Openu

 

Kopirati
Drag cursor here to close