Novčana nagrada privukla natjecatelje

Tisuće prijava za međunarodni bokserski turnir HELL Boxing Kings

Svijet boksa ponovo je u prvom planu, jer je međunarodni turnir HELL Boxing Kings privukao više interesiranja nego što se očekivalo. Organizatori nisu mogli ni zamisliti da će se za samo dva tjedna za događaj prijaviti tisuće ljudi.
Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2024. u 09:22 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogo je razloga velikog interesiranja za natjecanje, a naravno jedan od njih je ogromna novčana nagrada, a to je 100.000 dolara po težinskoj kategoriji. Ovaj iznos predstavlja jedinstvenu priliku za sve sudionike da ostvare svoje snove. Mnogi sudionici se nadaju da će im ova novčana nagrada otvoriti nove mogućnosti koje će im promijeniti život.

„Već se prijavilo tisuće ljudi iz 10 zemalja sudionica, uključujući certificirane boksere, olimpijske i svjetske prvake. Ali postoje i mnogi drugi majstori borilačkih vještina koji vide HELL Boxing Kings kao šansu za nastavak svoje profesionalne sportske karijere, pa tako među našim kandidatima imamo borce u kavezu, karatiste, K1 i tajlandske boksere, ali najbolje od svega je da imamo mnoge koji bi željeli sudjelovati na turniru, a nemaju sportsku pozadinu, već samo ljubav prema boksu” - rekao je Tamás Mádi, generalni direktor HELL ENERGY PROMOTION Ltd.

Motivacija je različita kod gotovo svih, neke privlači uspjeh, dok druge napredovanje u sportskoj karijeri ili financijska sigurnost. No postoje i oni koji samo žele da se okušaju u ringu, a naravno mnoge privlači i mogućnost ostvarivanja profesionalne karijere.

Devetostruki svjetski prvak u boksu Roy Jones Jr. je zaštitno lice turnira. Prisustvo legende američkog boksa, ne samo da podiže profil turnira, već daje i kredibilitet, te inspirira sudionike da daju sve od sebe kako bi došli do titule.

Selekcija takmičara još nije počela, ali se već nekoliko streaming providera prijavilo za emitiranje HELL Boxing Kings turnira. To bi gledaocima dalo priliku da zavire iza kulisa takmičenja i vide sve detalje o tome kako se takmičari pripremaju i bore.

Rok za prijave je 15. ožujak! Ono je što je važno napomenuti jeste da se mogu prijaviti svi koji ispunjavaju uvjete navedene na web stranici i ukoliko žele osvojiti nagradu od 100.000 dolara.

Krajem ožujka počet će pozivi na kasting u svim zemljama sudionicama kako bi se pronašli izuzetni talenti dostojni predstavljanja svoje zemlje u takmičenju HELL Boxing Kings.

Za više informacija posjetite https://hellboxingkings.com/bs!

Kopirati
Drag cursor here to close