Andy Murray

Teniski velikan u suzama najavio kraj karijere

''Karijeru želim zaključiti u Wimbledonu, ali nisam siguran hoću li uspjeti. Ne mogu zauvijek igrati, jer bol je nepodnošljiva'', rekao je Andy Murray.
Sport / Ostali sportovi | 11. 01. 2019. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andy Murray je na konferenciji za novinare uoči Australian Opena i meča protiv Roberta Bautiste Aguta najavio kraj karijere. Škotski tenisač već godinu i pol dana ima problema s ozljedom kuka, piše Večernji list.

Nakon operacije i oporavka vjerovao je kako će se ponovno vratiti na teren, ali bolovi su bili prejaki. Odustao je od prošle sezone te najavio svoj povratak u Melbourne. Ali problemi su ostali.

Najavio je kako bi Australian Open mogao biti posljednji turnir u njegovoj karijeri.

''Nisam dobro'', rekao je Andy Murray i zastao. Pogledao je ispred sebe, popravio kapu te pokušao nešto reći. Nije mogao, digao se od stola i izašao iz dvorane. Nakon nekoliko trenutaka se vratio.

''Ne osjećam se dobro, jako dugo se borim. Strašno me boli posljednjih 20 mjeseci i to ne prestaje. Pokušao sam sve kako bih se oporavio, ali ništa ne pomaže. I dalje me kuk boli, ništa nije pomoglo. Teško mi je'', rekao je Murray.

Škot je trenutačno 230. igrač svijeta, a želja mu je igrati barem do Wimbledona. Ali kako sada izgleda, to će biti teško.

Kopirati
Drag cursor here to close