Velika nada australskog tenisa

Tenisačica koja se pokušala ubiti

“Htjela sam se baciti s mosta na prugu, ali troje prolaznika su me odvukli i odvezli kući”, napisala je Aiava 10. svibnja, na svoj 22. rođendan
Sport / Ostali sportovi | 18. 05. 2022. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Destanee Aiava, nekoć velika nada australskog tenisa, objavila je da je pokušala samoubojstvo prije nešto više od mjesec dana...
Aiava je tada imala 21 godinu, a u objavi na Instagramu navela je da nije željela dočekati svoj 22. rođendan.

“Htjela sam se baciti s mosta na prugu, ali troje prolaznika su me odvukli i odvezli kući”, napisala je Aiava 10. svibnja, na svoj 22. rođendan, i dodala:

“Nisam htjela doživjeti 22. rođendan, ali znam da bi moja obitelj i prijatelj bili sretni da sam živa na ovaj dan koji bi trebao biti poseban. Nekada naletite na ljude u životu koji učine da se osjetite da niste vrijedni ljubavi, ali evo što sam naučila: Bog je vjeran i neće dozvoliti da budeš testiran više od granice svoje snage, ali će ti testom pružiti pomoć kako bi mogao izdržati.”

Australka je trenutno 265. tenisačica svijeta, najbolji je plasman imala 2017. godine kada je bila 147., a u karijeri je osvojila 4 ITF turnira. Posljednji je nastup imala koncem ožujka ove godine na ITF turniru u Australiji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close