Zlatni, srebrni, brončani

Taekwondo klub Cro Star: 18 natjecatelja izborilo 28 medalja

18 natjecatelja Cro Stara izborilo se za 28 medalja (11 zlata, 8 srebra i 9 bronci), 4 ekipna plasmana i titulu najboljeg natjecatelja.
Sport / Ostali sportovi | 10. 04. 2022. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Cro Star i ovaj vikend nastavlja nizati fantastične rezultate.

U subotu je u Zenici održano Prvenstvo Federacije BiH za natjecatelje A klase i Kup Akademije Jale za natjecatelje B klase.

18 natjecatelja Cro Stara izborilo se za 28 medalja (11 zlata, 8 srebra i 9 bronci), 4 ekipna plasmana i titulu najboljeg natjecatelja.

Zlato: Lea Krešić (2 zlata), Iva Marić (2 zlata), Matej Šunjić, Jelena Ćeško, Iva Grbešić, Matej Dankić, Luka Bošnjak, Nikol Marić, Petra Bukvić.

Srebro: Ivan Skoko (2 srebra), Josip Bevanda, Ana Grbešić, Ivan Jelić, Iva Šunjić, Jana Krtalić, Petra Bukvić.

Foto: PR / Taekwondo klub Cro Star: 18 natjecatelja izborilo 28 medalja 

Bronca: Gabriel Aleksandar Ćeško, Luka Bošnjak, Marko Bevanda, Jana Krtalić, Lana Šunjić, Lana Tikvić, Nika Dragić (2 bronce), Nikol Marić.

U ekipnom plasmanu ekipa Cro Stara zauzela je 1. mjesto u kadetima, 1. mjesto u mlađim kadetkinjama, 1. mjesto u kicku, a 2. mjesto u sveukupnom poretku.

Matej Šunjić je proglašen za najboljeg kadeta, dok je Lea Krešić druga najbolja mlađa kadetkinja i treća najbolja djevojčica u kicku u konkurenciji 29 djevojčica.

"Ekipa je bila više nego fantastična. Imali smo jako veliki broj pobjeda te smo stoga i zauzeli 3 prva mjesto u ekipnom plasmanu i drugo mjesto u sveukupnom plasmanu. Na Kupu smo isprobali jednu grupu naših početnika koji su opravdali povjerenje nas trenera te će se na njih definitivno moći u budućnosti računati. Lea Krešić i Iva Marić su i ovaj put pokazale totalnu nadmoć nad svojim protivnicama pa su se s pravom okitile s po dva zlata. Obje su nagrađene na izboru najboljih sportaša kluba za 2021. godinu", rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Natjecanje se održalo u Areni u Zenici a ekipu Cro Stara vodili su treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Sljedeća aktivnost za Taekwondo klub Cro Star je polaganje za učeničke pojaseve kojem će ovaj put pristupiti više od 40 kandidata.

Foto: PR / Taekwondo klub Cro Star: 18 natjecatelja izborilo 28 medalja 
Kopirati
Drag cursor here to close