CroStar

Devet natjecatelja na dva turnira izborilo sedam medalja

Članovi mostarskog taekwondo kluba Cro Star nastupili su na turnirima u Splitu i Zenici gdje su zabilježili odlične nastupe.
Sport / Ostali sportovi | 01. 10. 2017. u 20:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pregršt medalja i pehara osvojenih protekli vikend, članovi mostarskog taekwondo kluba Cro Star i ovaj vikend su bili uspješni. Na turnirima u Splitu i Zenici njihovih devet natjecatelja se izborilo za sedam medalja (dva zlata, jedno srebro i četiri bronce), ekipni pehar i titulu najboljeg borca turnira.

Zlato su izborili Jana Zubonja i Marko Samardžić, a srebro Filip Bogadi. Brončani su bili Tomislav Tošić, Paola Pehar, Nikola Aničić i Fran Bogadi.

Na turniru u Zenici osvojen je pehar za ekipno 3. mjesto u juniorima, a Jana Zubonja proglašena je najboljom juniorkom tog turnira. Nastupili su još Marina Aničić i Damir Ćubela koji su i pored dobrog nastupa ovaj puta ostali bez medalja.

Ekipu u Split vodila je trenerica Klaudia Marić, a ekipu u Zenicu vodio je trener Damir Šunjić, dok je Miran Đorđevski sudio na turniru u Zenici.

''Ovaj vikend su veći dio ekipe činili početnici, nekima je ovo bio prvi turnir a nekima drugi. No, oduševili su svojim nastupom. Pokazali su veliku želju i motivaciju i rezultat nije izostao. Marko Samardžić je u svom prvom nastupu odmah osvojio zlatnu medalju a na rang listi najboljih kadeta turnira zauzeo je čak 2. mjesto. Naši limači u Splitu su se također svi okitili medaljama. Jana Zubonja je u svojoj kategoriji pokazala veliku nadmoć nad svojim protivnicama. Zasluženo je ponijela titulu najbolje juniorke, i to je još jednom dokaz kako bez redovnog treninga ne može biti ni rezultata'', rekla je Klaudia Marić trenerica Cro Stara.

crostar-st-ze2.jpg - Devet natjecatelja na dva turnira izborilo sedam medalja
Odličan nastup članova mostarskog taekwondo kluba Cro Star
Kopirati
Drag cursor here to close