Međunarodni kamp

Svjetski prvaci cheerleadinga stižu u Široki Brijeg

Sestre Špela i Liza Urbančić višestruke su kako europske tako i svjetske prvakinje u pom pon disciplini
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2019. u 22:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski cheerleading klub Široki već tradicionalno svake godine nakon završetka upisa u klub u listopadu organizira kamp sa međunarodnim trenerima kako bi sportaši usvojili više znanja i učili novitete, priopćeno je iz kluba.

Ovogodišnji kamp koji se organizira u Širokom Brijegu, te kako navode, iako je tek službeno potvrđen već sada su izgledi da će biti cheerleading senzacija godine, jer 26. i 27. listopada stižu jedni od najjačih europskih, ali i svjetskih trenerskih i igračkih imena.

Sestre Špela i Liza Urbančić višestruke su kako europske tako i svjetske prvakinje u pom pon disciplini. Dobitnice su i specijalnog prstena od Slovenije za velike sportske uspjehe, navode iz kluba.

Matevž Remškar je osvajač europskog zlata te srebra u cheerleadingu na Svjetskom prvenstvu. Već godinama je UCA instruktor (UCA je asocijacija koja okuplja najbolje cheerleading sportaše i trenere na svijetu ) te je trener u klubu Frogs u Sloveniji. Frogs je jedan od najboljih Europskih cheerleading klubova sa višestrukim titulama Europskih prvaka.  

Vanja Potočnik je također trenerica Frogsa, osvajačica brončane medalje na Svjetskom prvenstvu, nekoliko puta zlatna u Europi te UCA instruktorica. 

Iz kluba očekuju veliko zanimanje.

‘’Hrvatski cheerleading klub Široki je dugo radio na ugovaranju dolaska ovako jakih cheerleading imena u Široki Brijeg. A zbog velikog zanimanja treninzi članova HCK Široki biti će odvojeni od otvorenih treninga za sve zainteresirane trenere i sportaše iz drugih klubova’’, stoji u priopćenju. 

Prijave na kamp i sve dodatne informacije mogu se dobiti na mail kluba [email protected] ili na telefon 063-093-300. 

Također, Hrvatski cheerleading klub Široki započinje sezonu 28. kolovoza. Otvoreni su upisi za sve zainteresirane u svim natjecateljskim uzrastima kao i za rekreativni cheer za odrasle. Svi članovi HCK Široki će sudjelovat na kampu, priopćeno je iz kluba

Kopirati
Drag cursor here to close