Elise Christie šokira javnost

Svjetska prvakinja preko OnlyFansa skuplja novac za Olimpijadu

Christie je prije godinu dana odlučila šokirati javnost kroz autobiografiju pričom kako je s 19 godina bila silovana nakon Vancouvera 2010. godine.
Sport / Ostali sportovi | 01. 10. 2022. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elise Christie se bavi short trackom, osvajala je naslove europske i svjetske prvakinje, međutim nakon ozljede ligamenata propustila je ZOI u Pekingu 2022. godine. Britanka je očito bila razočarana,
pa se odlučila povući da bi samo nekoliko mjeseci kasnije najavila da će se pokušati izboriti za sljedeće Olimpijske igre.

Kako stvari funkcioniraju u nekim drugim zemljama kao što je recimo Velika Britanija, Christie svoj odlazak na igre mora sama financirati. Pa se odlučila na pokretanje portala, bolje rečeno stranice OnlyFans na kojem svoje 18+ fotografije i videozapise prodaje za pretplatu od 11 dolara mjesečno.

Christie je prije godinu dana odlučila šokirati javnost kroz autobiografiju pričom kako je s 19 godina bila silovana nakon Vancouvera 2010. godine.

Christie je dugo šutjela o tome što se dogodilo, ali je sada napokon odlučila progovoriti kroz knjigu koju je objavila. Išla je u detalje kako bi čitateljima dočarala razmjere užasa koji je prošla.

"Tada mi je bilo jasno da će me seksualno zlostavljati i cijelo vrijeme sam mu vikala: "Ne!" Ali, koliko god sam ja to govorila, on se sve više nabijao na mene. Moje tijelo nije bilo u stanju boriti se s tim tipom, ruke su lebdjele, nisam mogla ustati. Na kraju sam popustila i predala se", piše dalje Christie pa zaključuje:

"Probudila sam se potom usred noći i otišla što sam brže mogla. Silovanje nisam prijavila policiji. Nisam znala što da radim. Definitivno nisam željela reći mami jer sam znala da će je to uznemiriti. Ja na kraju nisam silovana onako kako gledate u filmovima, nisam bila fizički ozlijeđena, ali sam primorana na seks protiv svoje volje," napisala je Christie.

Kopirati
Drag cursor here to close