Konjic

Sve spremno za Skok u Kazan, titulu brani Dino Bajrić

''Kazan je dimenzija 2×2 i dubine 2 metra, omeđen stijenama na dubini od jednog metra, što skokovima daje posebnu draž i podiže adrenalin, kako natjecatelja, tako i publike''
Sport / Ostali sportovi | 28. 07. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za "Skok u Kazan", XXI Međunarodno natjecanje u ekstremnim skokovima u vodu, koje će biti održano sutra s početkom u 16 sati na glavnoj gradskoj plaži u Konjicu.

''U subotu će 18 skakača iz cijele regije pokušati dobiti što bolje ocjene stručnog žirija. Drago nam je da će se na plaži Stari Pazar u Konjicu okupiti nekoliko tisuća posjetitelja, zaljubljenika u ekstremne skokove u rijeku Neretvu. Skokovi se izvode sa visine od 18 metara u Neretvu na mjestu koje se naziva Kazan. Kazan je dimenzija 2×2 i dubine 2 metra, omeđen stijenama na dubini od jednog metra, što skokovima daje posebnu draž i podiže adrenalin, kako natjecatelja, tako i publike'', kažu organizatori "Skoka u Kazan".
Titulu najboljeg skakača brani odlični Dino Bajrić iz Sarajeva.

''Sa te skakaone sam krenuo i do sada sam izveo veliki broj skokova. Kada dođem u Konjic znao sam sa te stijene za jedan dan skočiti 12-13 puta. Dugi niz godina se natječem i svaki put je novo iskustvo. Najteže će mi biti obraniti naslov najboljeg. Svi smo konkurenti i svi koji dolaze su i najbolji što se tiče regije. Ako napravim sitnu grešku, sudije vide i to me u konačnici može koštati dobrog rezultata'', kaže Dino Bajrić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close