HŽOK Smeč Široki Brijeg

Šudić za Bljesak.info: Očekujem pobjedu 3:0 i osvajanje trećeg mjesta

Sport / Ostali sportovi | 05. 04. 2017. u 10:13 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkašice širokobriješkog Smeča očekuje uzvratni susret za treće mjesto u Super ligi Federacije BiH. Na Pecaru im dolazi Smeč iz Lukavca kojeg su s 3:1 pobijedile u prvom susretu te su tako na korak od osvajanja trećeg mjesta.

Već nakon što je ušao u doigravanje za Premijer ligu BiH može se sa sigurnošću reć da je ovo najbolja sezona u povijesti Hrvatskog ženskog odbojkaškog kluba Smeč. 

''U odnosu na prošlu, ovom sezonom smo jako zadovoljne što se vidi i po samim rezultatima i poretku na ljestvici. Prošle sezone smo bile pete, a sada smo izborile doigravanje za ulazak u Premijer ligu'', komentirala je za Bljesak.info igre svoje momčadi igračica HŽOK Smeč Glorija Šudić.

U polufinalnom susretu doigravanja na Pecari su izgubile 3:1 od Bihaća, prošlosezonskog člana Premijer lige, da bi u uzvratnom susretu Širokobriježanke slavile s istim rezultatom te su zbog svega pet poena ostale bez finala doigravanja, a gledatelji bez velikog hercegovačkog derbija s obzirom da se SOK Mostar plasirao u finale te je na korak od plasmana u Premijer ligu.

Vrijedi istaknuti podatak da je HŽOK Smeč slavio u svim gostujućim utakmicama dok je na domaćem terenu poražen dva puta.

No, odbojkašice Smeča nije pomelo nesretno ispadanje u susretu za treće mjesto slavile u Lukavcu i slove kao favorit u uzvranom susretu koji je na rasporedu u subotu, 8. travnja, s početkom u 17.00 sati.

''Lukavac je jako dobra ekipa oko koje smo morale potruditi. Pokazale smo svoju kvalitetu te dominaciju kroz cijeli susret uz mnoštvo lijepih poena te smo opravdale ulogu favorita. Na Pecari očekujem kao prvo, jako dobru i zanimljivu utakmicu, te pobjedu 3:0 i da zadržimo treće mjesto u Super ligi Federacije BiH'', izjavila je za Bljesak.info odbojkašica Smeča Glorija Šudić.

Šudić je dodala da u idućoj sezoni očekuje još bolje rezultate. ''Očekujem isti ovakav tempo, prvo mjesto u skupini Jug i ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine''.

Od iduće sezone očekujemo isti ovakav tempo , prvo mjesto u skupini i ulazak Premijer ligu Nesumnjivo je pred nama odlična odbojkaška utakmica na Pecari u kojoj će Širokobriježanke pokušati pobjedom i osvajanjem trećeg mjesta u konačnom poretku zaokružiti najuspješniju sezonu.

Kopirati
Drag cursor here to close