Za vikend

Sto natjecatelja na 17. triatlon kupu "Kulin ban" na Boračkom jezeru

Interes za ovogodšinji Triatlon kup bio je višestruko veći, ali pandemija koronavirusa ograničila je broj natjecatelja na 100.
Sport / Ostali sportovi | 26. 08. 2020. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Triatlon asocijacije u BiH ovog vikenda na Boračkom jezeru bit će održan 17. međunarodni triatlon kup "Kulin ban" 2020. na kojem će sudjelovati 100 natjecatelja iz BiH i regije.

Specijalni partner ove manifestacije je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine, a predviđeno je da se natjecatelji nadmeću u sprint distanci: plivanju (750 metara), trčanju (5.000 metara) i vožnji biciklom (20 km), neprekidno.

Interes za ovogodšinji Triatlon kup bio je višestruko veći, ali pandemija koronavirusa ograničila je broj natjecatelja na 100. Pored ostalog, pred organizatore natjecanja postavljen je zahtjevan zadatak da osiguraju uvjete za poštivanje propisanih i preporučenih higijensko-epidemioloških mjera pa je u Eko selu Boračko jezero kao domaćinu natjecanja omogućen prostor za nužnu fizičku distancu, a osigurane su i dovoljne količine maski i zaštitnih dezinfekcionih sredstava, priopćeno je iz Triatlon asocijacije BiH.

Glavna utrka 17. međunarodnog triatlon kupa "Kulin ban" starta u subotu u 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close