Natjecanje

Sportske igre mladih u Novom Travniku

Načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo kazao je kako ovakva natjecanja itekako trebaju gradu.
Sport / Ostali sportovi | 13. 06. 2023. u 15:25 Fena
Novi Travnik: Svečano otvorene Sportske igre mladih

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim otvaranjem na prepunom glavnom gradskom trgu u Novom Travniku u utorak su svečano otvorene "Plazma Sportske igre mladih".

Drugu godinu zaredom novotravnički mališani uživali su u dobroj zabavi i natjecanju u nekoliko sportskih disciplina.

Načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo kazao je kako ovakva natjecanja itekako trebaju gradu.

"Novi Travnik kao jedinica lokalne samouprave ponosan je domaćin Sportskih igara mladih drugi put zaredom. Ove godine smo i regionalni domaćin otvaranja SIM-a kao najveće amaterske sportske manifestacije u Europi. Potreba je i Novog Travnik za ovakvim igrama kako bismo izmamili osmijeh naše djece i kako bi se naša djeca družila. Naša djeca se vesele jer je i manifestacija na kraju školske godine, a mi smo spremno dočekali Sportske igre mladih koje nam pružaju mogućnost da naša djeca iz mjesta za sve budu sudionici velike obitelji, da budu pravi SIM-ovci, nositelji boljih vrijednosti, da postanu bolji ljudi i da svaki njihov korak bude korak u bolju budućnost naše BiH", rekao je Dujo.

Ivan Jovanović, menadžer korporativnih poslova i održivosti u tvrtki Bambi, glavnom pokrovitelju manifestacije, kazao je kako će tvrtka nastaviti podržavati SIM.

"Velika je čast da godinama sponzoriramo SIM u Hrvatskoj i BiH, da vratimo dug zajednici u kojoj poslujemo i svečano obećavam da ćemo to i nastaviti raditi", istaknuo je Jovanović.

Kopirati
Drag cursor here to close