MMA borac

Sky aplikacija: Uhićen Denis Stojnić

Kako se saznaje, nalog za uhićenje Stojnića izdalo je Tužiteljstvo BiH.
Sport / Ostali sportovi | 30. 10. 2022. u 08:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u Sarajevu uhićen poznati MMA borac i poduzetnik Denis Stojnić, potvrđeno je za N1.

Kako se saznaje, nalog za uhićenje Stojnića izdalo je Tužiteljstvo BiH.

Također, kako je potvrđeno za N1 Stojnić je uhapšen zbog ''podataka u vezi sa Sky aplikacijom'', a na teret mu se stavljaju djela iz oblasti organiziranog kriminala.

Podsjetimo, u proteklim danima više osoba je uhićeno zbog povezanosti sa korištenjem ove aplikacije a sve je počelo uhićenjem Admira Arnautovića – Šmrka.

Oglasio se i MUP

''Dana 29. listopada 2022.godine oko 23:00h po Naredbi Tužiteljstva Bosne i Hercegovine policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su u ulici Zelenih Beretki, područje općine Stari grad Sarajevo, uhitili D.S. rođen 1980.g. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno ''Međunarodno navođenje na prostituciju'' iz člana 187. Kaznenog zakona BIH i ''Primanje dara ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem'' iz člana 219. istog zakona'', navedeno je iz MUP-a KS.

Kako dalje navode, izvršeni su pretresi više stanova i prostorija koje koristi Stojnić.

''Na osnovu Naredbe Suca za prethodni postupak Suda Bosne i Hercegovine izvršeni su pretresi više stanova i ostalih prostorija koje koristi osumnjičeni s ciljem pronalaska dokaza i predmeta vezanih za izvršenje navedenih kaznenih djela. Uhićeni je smješten u prostorije za zadržavanje uhićenih MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tijekom dana nastaviti kriminalistička obrada'', kazali su.

''O poduzetim mjerama i radnjama obaviješten je postupajući tužitelj Tužiteljstva BiH, pod čijim nadzorom policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalje aktivnosti s ciljem dokumentiranja predmetnih kaznenih djela'', zaključuju u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close