Robijaši

Skupina navijača Čelika predlaže "bojkotovanje bojkota" protiv Željezničara

Sport / Ostali sportovi | 26. 08. 2016. u 06:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna navijačka skupina "Robijaša", iz zeničkog naselja Blatuša, izgubila je strpljenje zbog nejasne situacije oko bojkota domaćih utakmica NK Čelika i oglasila se plakatima kojima poziva da se za subotnju utakmicu protiv sarajevskog Željezničara, ova navijačka skupina, ipak, okupi na južnoj tribini stadiona Bilino polje i navijaju za crveno-crne.

Prema informacijama sa društvenih mreža moglo bi se zaista dogoditi da dođe do ovog iznenadnog "bojkotiranja bojkota" ponajviše zbog neprimjernog ponašanja igrača, trenera i navijača gostujuće ekipe tijekom prošlosezonskog gostovanja na Bilinom polju, kada je bilo nesportskih scena na terenu i gledalištu.

Hoće li doći do dogovora da se 'jug' Bilinog polja u subotu napokon napuni, i da navijači pomognu da se prebrodi najveća igračka kriza u redovima Zeničana bit će poznato u subotu, kada počne meč između Čelika i Željezničara.

Domaćini će na teren istrčati bez nekoliko prvotimaca i njihovim zamjenama bi itekako dobro došla podrška sa najjače tribine stadiona Bilino polje - sa Robijaškog 'juga'.

Kopirati
Drag cursor here to close