Hrvatski cheerleading klub Široki

Širokobriježanke osvojile zlato za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Valentina Kraljević i Natalija Galić osvojile su zlato u duo disciplini te su se plasirale u top 30 najboljih nastupa s toga su u nedjelju večer trebale nastupiti ponovno kako bi se borile za novčanu nagradu.
Sport / Ostali sportovi | 31. 10. 2022. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Dubrovniku se za vikend održao Međunarodni turnir na kojem je sudjelovalo 15 država i preko 1 500 sportaša. Seniorke Hrvatskog cheerleading kluba Široki predstavljale su Bosnu i Hercegovinu u dvije discipline.

Valentina Kraljević i Natalija Galić osvojile su zlato u duo disciplini te su se plasirale u top 30 najboljih nastupa s toga su u nedjelju večer trebale nastupiti ponovno kako bi se borile za novčanu nagradu. Nažalost zbog lakše ozljede kod Valentine odustalo se od nastupa u top 30. Donesena je odluka da se ne riskira, pošto cure uskoro očekuje dosta natjecanja sa klubom.

U solo disciplini Bosnu i Hercegovinu predstavljala je Nikolina Čolak. Nakon samo 24 sekunde nastupa ostala je bez glazbe zbog tehničkih problema.

Foto: PR / Širokobriježanke osvojile zlato za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Ostatak nastupa točnije minutu i 6 sekundi izvela je uz podršku mnogobrojne publike u Dubrovniku koji su je vodili pljeskom do kraja. Njena reakcija kada se glazba stišala oduševila je čak i suce koji su pljeskali zajedno sa publikom do kraja nastupa. Ponuđeno joj je ponavljanje nastupa koje je Nikolina odbila, suci su je bodovali prema izvedenom i osvojila je zlatnu medalju. U top 30 nažalost Nikolina nije uspjela osvojiti novčanu nagradu, završila je na sedmom mjestu.

Pokrovitelj Međunarodnog turnira u Dubrovniku je Turistička zajednica grada Dubrovnika kao i Grad Dubrovnik. Natjecanje je trajalo 3 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close