Karate Klub

Široki Brijeg: Polaganje za žuti pojas za osobe s teškoćama u razvoju, te za početnike

Karate klub Široki Brijeg u svojim prostorijama u dvorani Pecara održali su polaganje za žuti pojas za grupu sa teškoćama u razvoju...
Sport / Ostali sportovi | 22. 12. 2023. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Široki Brijeg u svojim prostorijama u dvorani Pecara održali su polaganje za žuti pojas za grupu sa teškoćama u razvoju, a koju vode treneri Robert i Antonija Šaravanje, Anamarija Skoko uz pomoć stručne suradnice Ane Medić. Također i najmlađi članovi njih 33 koje treniraju Toni Hrkać i Antonija Šaravanja, te 7 osoba sa poteškoćama uspješno su položili za žute pojaseve. Komisiju za polaganje činili su Anđelo i Ivan Kvesić, te Marin i Goran Hrkać.

''Grupa osobe sa poteškoćama u karate klubu Široki Brijeg radi već aktivno 3 mjeseca, cijeli kolektiv kluba vrlo je sretan i ponosan na njih i njihovu volju, želju i sreću tijekom samih treninga u klubu, to je nešto što daje jednu plemenitu dimenziju više klubu, te su svojim sudjelovanjem u svim aktivnostima upotpunili klub'', poručili su iz ovog kluba.

U sklopu polaganja uručena su priznanja za članove karate kluba Široki Brijeg koji su postigli vrhunske rezultate na međunarodnom nivou, a to su: Iva Marić osvajačica zlata sa svjetske lige u Veneciji, te srebra sa balkanskog prvenstva, Viktor Kvesić osvajač bronce sa balkankog prvenstva, te Valentino Slišković osvajač bronce sa balkanskog prvenstva.

Važno za naglasiti je i to da je Iva Marić izborila Europsko prvenstvo koje će se održati u veljači u Gruziji.

''Sa ovim polaganjem karate klub Široki Brijeg zaključio je vrlo uspješnu godinu 2023. te svim članovima kluba, roditeljima, prijateljima kluba, simpatizerima želi Sretan i Blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu'', poručili su.

Kopirati
Drag cursor here to close