Mostarski taekwondo klub

Šest medalja za ekipu Cro Stara s turnira u Imotskom

Iz vikenda u vikend Mostarci osvajaju veliki broj medalja, te je u subotu jedna manja ekipa nastupila na Memorijalnom turniru Josip Jović u Imotskom.
Sport / Ostali sportovi | 02. 04. 2022. u 19:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star Mostar nastavlja nizati uspjehe. Iz vikenda u vikend Mostarci osvajaju veliki broj medalja, te je u subotu jedna manja ekipa nastupila na Memorijalnom turniru Josip Jović u Imotskom. Ekipa Cro Stara se izborila za 6 medalja.

Zlato je osvojila Tia Udovičić.

Srebro je osvojio Mate Bandić.

Za broncu su se izborili Iva Marić, Jakov Lucović, Josip Milićević i Gabriela Šunje.

Na turniru u Imotskom nastupilo je oko 420 natjecatelja a ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

„Vikend prije smo nastupili na Otvorenom Kupu BiH na Ilidži i osvojili 15 medalja a idući vikend smo na Prvenstvu Federacije BiH. Kalendar nam je pun aktivnosti, te smo u subotu s manjom ekipom nastupili u Imotskom. Konkurencija je bila brojna i jaka. Posebno bih željela istaknuti Tiu Udovičić koja je u svom prvom nastupu osvojila zlatnu medalju u konkurenciji 10 djevojčica, ali pohvalu zaslužuje cijela ekipa, koja se maksimalno trudila.“ rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Idući vikend će ekipa mostarskog Cro Stara nastupiti u Areni u Zenici na Prvenstvu Federacije, koje je bodovni turnir Taekwondo saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close