Žena stroj

Serena Williams nakon preokreta ostala u utrci za 24. Grand Slam naslov

U srijedu je protiv bugarske tenisačice, koja se na terene vratila nakon trogodišnje pauze, imala probelma pri ulasku u meč. Kasnije je sve postalo kao nekad - protivnica nestane s terena...
Sport / Ostali sportovi | 09. 09. 2020. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Serena Williams nije izgubila meč prije polufinala US Opena još od 2007

Američka tenisačica Serena Williams plasirala se u srijedu u polufinale US Opena, 13. put u karijeri, eliminiravši u četvrtfinalu Cvetanu Pironkovu sa 4:6, 6:3, 6:2.

Trenutno osma tenisačica svijeta, u lovu na 24. Grand Slam naslov u karijeri, u četvrtak će se za plasman u finale boriti protiv bolje iz ogleda između Bjeloruskinje Victorije Azarenke (WTA-27.) ili Belgijanke Elise Mertens (WTA-18.).

Williams nije izgubila meč prije polufinala US Opena još od 2007.

U srijedu je protiv bugarske tenisačice, koja se na terene vratila nakon trogodišnje pauze, imala probelma pri ulasku u meč.

'Bila sam umorna. Noge su mi bile teške, nedostajalo mi je energije', kazala je Williams koja će 26. rujna navršiti 39 godina.

No, na kraju je ipak smogla snage za potpuni preokret.

Pironkova je inače u trećem kolu eliminirala hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić u dva seta (6:4; 6:1), ali protiv jedne od najvećih svih vremena više nije imala snage.

Kopirati
Drag cursor here to close