Novi UO, novi predsjednik, novi izbornik

Rukometaši će dobiti novog izbornika, Smajlagić kandidat

Ono što bi u narednom periodu trebalo biti potvrđeno, jeste imenovanje novog generalnog tajnika, odnosno izbornika muške rukometne reprezentacije.
Sport / Ostali sportovi | 08. 08. 2022. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog tjedna u prostorijama Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu održana sjednica novog Upravnog odbora. Između ostalog razgovaralo se o dugovanjima samog saveza, problemu ID broja, bolje rečeno rješavanju nagomilanih problema. Nije ih malo, neki se vuku godinama, neki su nastali u posljednjih nekoliko mjeseci.

Ono što bi u narednom periodu trebalo biti potvrđeno, jeste imenovanje novog generalnog tajnika, odnosno izbornika muške rukometne reprezentacije. Kako sada stvari stoje, ulogu tajnika će obavljati Tarik Smajović, nekadašnji generalni sekretar RK Bosna Sarajevo. Ime izbornika bi trebalo biti poznato u narednih 15-tak dana, a kao jedan od kandidata spominje se Irfan Smajlagić, legendarno desno krilo Jugoslavije, Hrvatske.

"Mi smo već u razgovorima za izbornika, neću licitirati imenima, ali mislim da ćemo imati u roku 15 dana konačnu sliku tko će biti izbornik reprezentacije. Ono što mogu reći je da smo u potrazi za zvučnim rukometnim imenom, stručnjakom koji ima viziju budućnosti, odnosno kako raditi smjenu generacija koja je neminovno na našim vratima, koji mora posložiti mlađe selekcije, kadetsku i juniorsku, koje su ključne za formiranje ozbiljne seniorske reprezentacije, izjavio je Kenan Magoda, novi predsjednik Saveza.

Kopirati
Drag cursor here to close