Treći naslov za Rusa ove godine

Rublev zaustavio Đokovića u finalu Beograda

Uz dosta muke je Đoković došao do finala, u kojem je na kraju ostao bez gasa. Dugi prethodni mečevi su ostavili traga, Andrey Rublev je slavio u stri seta 6-2, 6-7(4), 6-0. Ovo je za Rusa treći naslov ove sezone, nakon Marseilla i Dubajia.
Sport / Ostali sportovi | 24. 04. 2022. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je rezultatski to puno bolje nego u Monte Carlu, iz perspektive Novaka Đokovića još uvijek je daleko od idealnog. Barem kada je pitanju ovaj dio sezone, kada je pitanju zemljana podloga. Prolazi i četvrti mjesec, Đoković je bez naslova, a Beograd se definitivno činio kao idealna prilika za trofej, ali ništa.

Uz dosta muke je Đoković došao do finala, u kojem je na kraju ostao bez gasa. Dugi prethodni mečevi su ostavili traga, Andrey Rublev je slavio u stri seta 6-2, 6-7(4), 6-0. Ovo je za Rusa treći naslov ove sezone, nakon Marseilla i Dubajia. Spasio je Rus u drugom setu pet meč lopti, ali se nije izvukao. Nakon što je Novak propustio svoje break lopte na startu trećeg seta, njegova igra se polako počela raspadati.

"Hvala publici koja je od tu bila od početka turnira. U Beogradu se osjećam sjajno lijep grad. Doista je poseban osjećaj. Nadam se da ćemo imati još okršaja u finalima, istakao je nakon meča Rublev.

Kopirati
Drag cursor here to close