Poruka ruskog tenisača

Rublev: Bez rata molim vas

"Ono što se dešava je mnogo strašnije. Shvatate koliko je važno da imamo mir u svijetu i da poštujemo jedni druge bez obzira na sve, da budemo ujedinjeni. O tome se radi" poručio je Rublev.
Sport / Ostali sportovi | 26. 02. 2022. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finalisti ATP turnira u Dubajiu su Čeh Jiri Vesely i Andrey Rublev. Vesely je velika ogromna senzacija s obzirom da se radi o 123. igraču svijeta koji ovog tjedna igra najbolji tenis karijere. Čovjek je na ovom turniru eliminirao Marina Čilića, Novaka Đokovića, Denisa Shapovalova. S druge strane njegov protivnik danas će biti drugi nositelj, Rus Andrey Rublev. Rublev je u posljednjoj prepreci prije finala bio bolji od Hurkacza.

Rublev je tako treći dvoboj zaredom u Dubaiju dobio usprkos izgubljenom prvom setu te je drugi tjedan zaredom stigao do završnice.Prošloga je tjedna osvojio Marseille što mu je bio prvi osvojeni turnir ove godine, a deveti u karijeri. I prije dva tjedna u Rotterdamu Rublev je igrao jako dobro te je stigao do polufinala.Nakon završetka meča poslao je poruku ispisanu na kameri.

"Bez rata, molim vas, napisao je ruski tenisač. Rublev je već i ranije govorio kako u ovom trenutku nisu biti mečevi ili tenis, već mir u svijetu.

"U ovim trenucima shvatite da moj meč nije važan. Ne radi se o mom meču, kako to utiče na mene", rekao je Rublev u četvrtak.

"Ono što se dešava je mnogo strašnije. Shvatate koliko je važno da imamo mir u svijetu i da poštujemo jedni druge bez obzira na sve, da budemo ujedinjeni. O tome se radi. Treba da brinemo o našoj zemlji i jedni o drugima. Ovo je najvažnije", istakao je Rublev.

Kopirati
Drag cursor here to close