Šok i preokret

VIDEO | Roberto Soldić poražen na ONE-ovom eventu u SAD-u

Švedski nokauter prezentirao je svoju moć i završio je Soldića nakon nešto više od pet minuta borbe
Sport / Ostali sportovi | 06. 05. 2023. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić izgubio je u ONE FC-u, najvećoj azijskoj MMA promociji. U Coloradu je, u prvoj priredbi organizacije na američkom tlu, poražen od Šveđanina Zebaztiana Kadestama. Ovo mu je bio drugi meč u ONE-u.

No, može se smatrati i debijem jer je prva borba u prosincu propala na početku prve runde zbog udarca koljenom u međunožje koje mu je zadao Murad Ramazanov.

Soldić je dominirao u prvoj rundi i sjajnim krošeima je kontrolirao meč i u dva navrata uzdrmao suparnika. Ipak, Šveđanin se pokazao vrlo tvrdim i nezgodnim borcem koji nije odustajao iako mu je lice na kraju runde bilo potpuno krvavo, prenosi Index.hr.

Foto: www.onefc.com / Najteži poraz Soldićeve karijere

U drugoj smo vidjeli šok i preokret. Soldić je nakon jedne izmjene pao i brzo se podigao, a švedski borac je iskoristio situaciju i snažnom serijom ga je uzdrmao. Hrvatski borac je stigao do ograde gdje ga je suparnik završio brutalnim nokautom.

Soldić je sad na omjeru od 21 pobjeda i četiri poraza, a Kadestam je sad na omjeru od 15 pobjeda i osam poraza.

Kako bi debi ONE-a u SAD-u bio što uspješniji, čelnici su morali dovesti najveće zvijezde, a u hrvatskog borca polaže ogromne nade da može biti dominantan borac u godinama ispred nas. Prognoziralo se da bi brzo mogao dobiti napad na pojas, ali ovo će ga sigurno vratiti par koraka natrag.

Kopirati
Drag cursor here to close