Raštani

RK Herceg poziva sve zainteresirane srednjoškolce da se upišu u ragbi školu

Iz Ragbi kluba Herceg pozivaju sve zainteresirane srednjoškolce da se upišu u ragbi školu. U ragbi školi će djeca proći kroz osnovna pravila ragbija.
Sport / Ostali sportovi | 31. 08. 2019. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Ljetni kamp RK Herceg u Raštanima

Ragbi klub Herceg je kroz ljetni kamp za osnovnoškolce ostvario odlične rezultate provodeći djecu kroz igru i vježbe prilagođene ovim uzrastima.

Cilj kampa je bio upoznati djecu sa ragbijem kroz jednostavne igre i poboljšati motoričke sposobnosti djece. Također, za cilj u Hercegu su imali i pokazati odlične uvjete koje ima njihov novi teren u Raštanima.

Nova trava na terenu i čist zrak su privukli i potaknuli dosta roditelja da dovedu svoju djecu na ovaj događaj.

Sada, nakon završetka ljetnog kampa, u ragbi klubu Herceg pozivaju sve zainteresirane srednjoškolce da se upišu u ragbi školu. U ragbi školi će djeca proći kroz osnovna pravila ragbija.

Cilj ragbi škole je da se napravi tim koji će predstavljati ragbi klub Herceg na raznim natjecanjima u našoj regiji.

Upisi počinju u ponedjeljak 02. 09. u 19 sati kada će biti održan i prvi trening ragbi škole. Termini treninga će biti ponedjeljkom i srijedom u 19 sati i subotom u 10:30 sati na ragbi terenu u Raštanima.

Ovi treninzi su namijenjeni uzrastima od 8 do 14 godina, ali termin subotom je također rezerviran za djecu i mlađu od 8 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close