Australac raskida ugovor

Ricciardo napušta McLaren na kraju sezone

"Uskoro ću objaviti što to znači za mene, ali neovisno o tome želim naglasti kako ne žalim niti za jednim trenutkom provedenim u ovoj momčadi. Posebno ću se sjećati Monze prošle godine", naglasio je Australac.
Sport / Ostali sportovi | 27. 08. 2022. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije nikakvo iznenađenje, jer od dolaska u McLaren Daniel Ricciardo nije napravio ništa. Ostvario je jednu pobjedu u Italiji u tu je kraj priče. Ova sezona do sada je posebno slaba, niti jednom nije bio blizu postolja. Uz to, čini se kako Ricciardo i Lando Norris ne funkcioniraju zajedno u momčadi. Na službenim stranicama je McLaren potvrdio informaciju kako je suradnja s Australcem prekinuta i kako će ime drugo vozača biti objavljeno uskoro.

"Bila je privilegija biti dio McLarenove momčadi posljednje dvije godine, ali nakon dugotrajnih razgovora s vodstvom momčadi smo zaključili kako je najbolje za sve da na kraju sezone raskinemo ugovor. Uskoro ću objaviti što to znači za mene, ali neovisno o tome želim naglasti kako ne žalim niti za jednim trenutkom provedenim u ovoj momčadi. Posebno ću se sjećati Monze prošle godine. Uživao sam radeći sa svim ljudim i upravo zbog toga ću dati maksimum do kraja sezone kako bi ostvarili što bolje rezultate. Nikad nisam bio motiviraniji", objavio je Australac koji za sada osam pobjeda u karijeri u 223 utrke koliko je odvozio.

Kopirati
Drag cursor here to close