Dosta je bilo

Ricardinho ostavlja reprezentaciju

"Mislim da je ovo najteža odluka koju donosim u karijeri, ali mislim da je vrijeme da ustupim mjesto mlađima. Dao sam sve što sam mogao. Nadam se da razumijete moje riječi, osjećaje i odluku, pojasnio je Ricardinho
Sport / Ostali sportovi | 09. 11. 2021. u 23:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mogli bi smo slobodno napisati, čovjek zvani futsal. I nismo daleko od toga jer je svojim potezima mijenjao tijek ovog sporta. Ricardinho je nosio dres Benfice, japanske Nagoye, moskovskog CSKA, Inter Movistara i ACCS iz Francuske. Osvojio je 14 nacionalnih prvenstava, tri Lige prvaka te je u čak šest navrata bio proglašen najboljim igračem na svijetu. Pet puta zaredom.

Ipak, to što Ricardinho povlači iz reprezentacije, ne znači da ga više
nećemo gledati na terenima.Portugalac je s reprezentacijom prije samo mjesec dana osvojio naslov prvaka svijeta, a ranije se okrunio i europskim zlatom.

"Želim objaviti kraj jednog ciklusa iako me to jako boli. Bilo to to, bez sumnje, nevjerojatno i nezaboravno putovanje. Počeo sam gledati unatrag i prisjećati se kako sam sa 16 godina počeo u Rio Maioru. Znao sam da ću biti s najboljima, ali nisam znao da će ovaj put biti tako savšren", rekao je emotivni Ricardinho. Jedan od najvećih, ako ne i najveći majstor futsala.

"Mislim da je ovo najteža odluka koju donosim u karijeri, ali mislim da je vrijeme da ustupim mjesto mlađima. Dao sam sve što sam mogao. Nadam se da razumijete moje riječi, osjećaje i odluku. Ponosan sam Portugalac i nastavit ću dalje kao navijač bodriti momke u nadolazećim utakmicama", rekao je čudesni Portugalac.

Kopirati
Drag cursor here to close