Blamaža

Reprezentacija nije imala novca za Europsko prvenstvo

Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2014. u 09:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji stolnotenisači Bosne i Hercegovine zbog nedostatka novca nisu otišli na Europsko prvenstvo koje se održava u Lisabonu.

Dnevni avaz tvrdi kako je Stolnoteniski savez ''uložio određene napore kako bi se skupio novac za odlazak u Portugal, ali je izostala pomoć državnih institucija, pa se u Lisabonu na žalost neće zavijoriti zastava BiH''.

''Moram reći da sam jako razočaran, jer je tragično da naši najbolji igrači neće sudjelovati u Portugalu, gdje će se naći sve najbolje europske reprezentacije. Izostanak s velikog natjecanja je za nas vrlo bolan, ali nije prvi put da nam se to događa. Iako smo se pripremali i željno očekivali natjecanje, sada kada nismo otišli, postavlja se pitanje čemu uopće raditi u klubovima i trenirati, ako se taj trud i zalaganje ne mogu ispoljiti na velikim natjecanjima'', rekao je izbornik muške reprezentacije, Vladimir Ivanek.

BiH su u Lisabonu trebali predstavljati Emina Hadžiahmetović, Belma Bušatlić, Miljana Antolić kod djevojaka, te Admir Duranspahić, Edin Konjić i Armin Aličić.

''Žao mi je zbog svega toga, pogotovo što je na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Tokiju, naša muška selekcija ostvarila plasman na 41. mjesto od 117. reprezentacija. Sasvim sigurno da će se ovakva situacija i ostanak u BiH odraziti na daljnji rad i motiv svih naših reprezentativaca'', rekao je Ivanek.

Kopirati
Drag cursor here to close