Drugo kolo Indian Wellsa

Rani kraj za Tsistipasa

Tsitsipas je u Indian Wells došao s ozlijeđenim ramenom koje ga je zaustavilo na putu do osvajanja naslova što bi mu otvorilo napredovanje do prvog mjesta na ATP ljestvici, te je bio postavljen za drugog nositelja.
Sport / Ostali sportovi | 11. 03. 2023. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki turnir u Indian Wellsu se polako zahuktava, drugo kolo je ponudilo i prvo veće iznenađenje. Australac Jordan Thompson, trenutačno 87. igrač svijet je elimiminirao trećeg, Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 7-6(0), 4-6, 7-6(5).

Tsitsipas je u Indian Wells došao s ozlijeđenim ramenom koje ga je zaustavilo na putu do osvajanja naslova što bi mu otvorilo napredovanje do prvog mjesta na ATP ljestvici, te je bio postavljen za drugog nositelja. Već u prvom setu je Thompson propustio četiri break lopte do tie breaka koji je na kraju bio presudan i u trećem setu.

Dva poena je Tsitsipas izgubio na svoj servis. Australac je u cijelom meču imao svega 13 neforsiranih pogrešaka. Pored Tsistipasa, eliminiran je i 25. nositelj Denis Shapovalov. Njega je u dva seta dobio Francuz Humbert, dok je Japanac Taro Daniel zaustavio Matea Berrettinija (20.) u tri. Grigor Dimitrov je predao zbog ozljede Australcu Kubleru.

Kopirati
Drag cursor here to close