Karate

Rama Open izrasta u regionalni sportski brand

Sport / Ostali sportovi | 13. 10. 2016. u 13:47 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu međunarodnog karate turnira "Rama Open 2016", koji će biti održan 15. listopada, danas je u dvorani upravne zgrade HC Rama, upriličena konferencija za medije.

Na pressici su se predstavili organizatori i natjecatelji KK 'Empi', a nešto više o važnosti, organizaciji i jačini toga turnira kazao je Franjo Križanac, predsjednik Organizacijskog odbora turnira.

“Broj natjecatelja koji se znatno povećava svake godine govori nam koliko je ovaj turnir jak i koliku ima težinu. Ove godine prijavljeno je preko 500 natjecatelja iz oko 50 karate klubova, kako iz BiH tako i regije. Turnir postaje regionalni sportski brand što je i dugoročni cilj našega kluba”, kazao je Križanac.

Križanac se osvrnuo i na nastupe KK 'Empi', istaknuvši kako se rezultati rada kroz deset godina postojanja mjere tisućama osvojenih medalja na mnogobrojnim prvenstvima.

“U kontinuitetu ostvarujemo dobre rezultate. Konkurencija je zasigurno velika i jaka no očekujemo da ćemo biti među tri prva kluba. Kada se tiče pojedinačnog natjecanja, svakako očekujem da ćemo osvojiti dosta zlatnih medalja”, zaključio je Križanac.

Kopirati
Drag cursor here to close