Centar Safet Zajko

Prvi put nastup trofejnih sportašica iz Širokog Brijega za reprezentaciju BiH u Sarajevu

Svojim nastupom na otvorenju oduševile su publiku. Svaka akrobacija zasebno je bila nagrađena od strane publike velikim pljeskom.
Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2022. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu Europskog tjedna sporta u Centru Safet Zajko u Sarajevu održan je Sport Fest.

Sport Fest je projekt nominiran za realizaciju od strane Federalnog ministarstva kulture i sporta. Svi sudionici mogli su uživati u prezentaciji velikog broja sportova, ali i natjecati se u nekima od njih. Na događaju je sudjelovalo nekoliko stotina djece i odraslih.

Na Sport Festu članice Hrvatskog cheerleading kluba Široki po prvi put predstavljale su cheerleading reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Foto: PR / Prvi put nastup trofejnih sportašica iz Širokog Brijega za reprezentaciju BiH u Sarajevu

Svojim nastupom na otvorenju oduševile su publiku. Svaka akrobacija zasebno je bila nagrađena od strane publike velikim pljeskom.

Pohvale za sportašice iz Širokog Brijega za prezentaciju cheerleading sporta u Sarajevu stigle su između ostalih i od Federalnog ministarstva kulture i sporta čija je predstavnica otvorila Sport Fest u Sarajevu.

Europski tjedan sporta je inicijativa Europske komisije koja ima za cilj podizanje svijesti o važnosti sporta i tjelesne aktivnosti građana. U obilježavanju Europskog tjedna sporta, zajedno sa zemljama okruženja sudjeluje i Bosna i Hercegovina kao članica Zapadnog  Balkana. Tjedan se održava svake godine od 23. do 30. rujna u cijeloj Europi i predstavlja jednu od najvećih sportskih inicijativa u svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close