Atletika

Prvenstvo za cicibane: Atletičari Zrinjskog pobrali medalje

Perspektivna atletičarka Zrinjskog Marta Karlušić na pobjedničkom postolju se našla tri puta osvojivši dva zlata u utrkama na 200m i štafeti 4x100m kao i srebrom u disciplini skok u dalj.
Sport / Ostali sportovi | 16. 05. 2021. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji AK Brotnjo na stadionu Bare u Čitluku 15. svibnja održano je Pojedinačno atletsko prvenstvo BiH, objavio je HAK Zrinjski.

Na natjecanju je nastupilo 15 klubova s velikim brojem natjecatelja u raznim disciplinama.

Za HAK Zrinjski nastupila su 22 atletičara i ostvarili odlične rezultate.

Perspektivna atletičarka Zrinjskog Marta Karlušić na pobjedničkom postolju se našla tri puta osvojivši dva zlata u utrkama na 200m i štafeti 4x100m kao i srebrom u disciplini skok u dalj.

Odličan uspjeh ostvarila je i Gabriela Šunjić u jakoj konkurenciji bacačica vortexa, osvojivši prvo mjesto i zasluženo zlato, kao i u disciplini štafeta 4x100m također osvojivši zlatnu medalju.

Odličnim utrkama u dosta jakoj konkurenciji na 60m i 200m Sara Smoljan zasluženo se okitila sa dvije bronce da bi u štafeti 4x100 se okitila i zlatnom medaljom.

Disciplinom bacanja kugle sjajnim hitcima do brončane medalje dobacila je Karla Stanić i pokazala svoje sklonosti za ovu disciplinu.

Zlatnim medaljama su se okitile i zlatne djevojčice u utrci štafeta 4x100m u sastavu :Gabriela Šunjić, Dora Lovrić, Sara Smoljan, Marta Karlušić, uvjerljivo pobijedivši ostale natjecateljke.

U disciplinama 60m i skok u dalj, koje je organizator uvrstio za starije uzraste, uvjerljivo i očekivano u obadvije discipline pobjedilac je Ana Dorotea Markić sjajna atletičarka Zrinjskog i reprezentativka Bosne i Hercegovine ujedno oborivši svoj osobni rekord u skoku u dalj.

Odlične nastupe i osobne rekorde vrijedne hvale ostvarili su i ostali atletičarie Zrinjskog koji će na idućim natjecanjima zasigurno zauzeti bolje pozicije i rame uz rame sa svojim klupskim kolegama pokazati kako i jedan mali klub kao što je HAK Zrinjski, svojim strpljivim radom i zalaganjem  može već godinama parirati dosta većim i s uvjetima boljim klubovima i ipak se nalaziti u samom vrhu BiH atletike, priopćio je HAK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close