Nemojte zakasniti

Prijave za Duvanjsku desetku: Imate još samo 8 dana!

"Do sada imamo više od 200 prijavljenih, među kojima se nalaze elitni trkači, rekreativci kao i oni koji se tek upuštaju u trkačke izazove", priopćili su organizatori.
Sport / Ostali sportovi | 24. 07. 2023. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 5. kolovoza 2023. s početkom u 18:00 održat će se deveto izdanje Duvanjske desetke.

Uz glavnu utrku koja je i ove godine Otvoreno državno prvenstvo i Prvenstvo Federacije BiH na 10 km, raspoloživa je i Utrka građana na 3,3 km, kao i Dječja utrka.

Do 31. srpnja

"Do sada imamo više od 200 prijavljenih, među kojima se nalaze elitni trkači, rekreativci kao i oni koji se tek upuštaju u trkačke izazove", priopćili su organizatori.

Prijave za Duvanjsku desetku i Utrku građana dostupne su do 31. srpnja 2023. – 23:45 te se po isteku prijavnog roka više neće biti moguće prijaviti!

Startnina za Utrku na 10 km iznosi 30 KM, a startnina za Utrku građana (3,3 km) 15 KM te se uplaćuje do isteka prijavnog roka na primatelja AK Puls Tomislavgrad, UniCredit bank: 33823 02273 571220, Opis plaćanja: Ime i prezime + kategorija (10 km ili 3,3 km).

Zaštitni je znak ovogodišnje manifestacije 'Duvanjski praslon' – div iz pretpovijesti, zahvaljujući kojemu se Tomislavgrad našao na svjetskoj paleontološkoj karti. Ostaci ovoga pliocenskog biljojeda, pronađeni prije petnaestak godina u Cebari pored TG-a, izloženi su u Franjevačkom muzeju u Tomislavgradu. Vrijedi pogledati!

Startni paket čija vrijednost nadmašuje cijenu startnine, sadrži:

  • startni broj s čipom za elektroničko mjerenje vremena,
  • okrijepa tijekom utrke i u cilju,
  • finišerska medalja,
  • majica (za sudionike utrke na 10 km. Ukoliko majicu žele i sudionici utrke građana, trebaju uz startninu uplatiti dodatnih 15 km),
  • večera poslije utrke,
  • bon za tombolu u kojoj nudimo vrijedne nagrade: tri sata GARMIN 45s, tri bona ljekarne Đivić i jedan bon dm-a
  • za najbolje u apsolutnoj i lokalnoj konkurenciji vrijedne novčane nagrade

Prijave možete izvršiti na:

Link za utrku 10 km

Link za utrku 3,3 km

"Kao uvod u glavni događaj pripremili smo i Dječju utrku koja počinje u 17:00. Klinci će biti raspoređeni po starosnim kategorijama, a trčat će na četiri distance: 100, 200, 300 i 400 m. Svi će dobiti dječju finišersku medalju. Prijave za ovu utrku bit će na sam dan manifestacije te je startnina za ovu utrku besplatna. Vidimo se na startu!", poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close