Goranci

Preko 100 biciklista na šestom kolu MTB lige Hercegovine

Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2014. u 13:21 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju će se na platou Goranaca iznad Mostara održati završnica Prve MTB lige Hercegovine koju organizira Asocijacija biciklističkih klubova Hercegovine.

Domaćini 6. kola, koje je prošle nedjelje bilo odgođeno zbog lošeg vremena, su Biciklistički klub Mostar i Udruga N.O.K.T., a utrka će se održati na biciklističkoj stazi dugoj 11,6 kilometara.

Start i cilj utrke je u Bogodolu gdje će, zahvaljujući Konobi Goranci, po završetku utrke i biciklijade biti organizirano druženje uz roštilj, piće i tamburaše.

Očekuje se kako će na završnici MTB lige sudjelovati više od 100 biciklista iz cijele Hercegovine koji su tijekom protekla dva mjeseca promovirali biciklizam na utrkama u Mostaru, Širokom (BK Široki), Čitluku (BK Brotnjo), Drinovcima (HBK Drinovci) te Ljubuškom (BK Ljubuški)

Za prvoplasirane u svim kategorijama predviđena su odličja, plakete i druge nagrade koje su osigurali generalni pokrovitelji utrke Konoba Goranci i tvrtka Guma M, zatim tvrtke Net d.o.o. Mostar (Zlatni sponzor), HT Eronet (Srebreni sponzor) te Shift Brand Design (Brončari sponzor), kao i Sportski savez Grada Mostara koji je glavni partner ove utrke.

Utrka započinje u 15 sati, dok je start biciklijade predviđen za 13 sati ispred Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru.

Inače, suorganizator nedjeljne utrke, Udruga N.O.K:T., je nedavno osnovana udruga kojoj je cilj prikupljanje sredstava za pružanje humanitarne pomoći socijalno i zdravstveno ugroženim kategorijama stanovništva BiH, a posebno djeci i starijim iznemoglim osobama, bilo kroz financijska ili druga davanja.

Kopirati
Drag cursor here to close