Zahvalnice

Predstavnici Borse zahvalili Hercegu i Bešliću za podršku

Sport / Ostali sportovi | 31. 10. 2016. u 13:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je danas sportaše mostarskog kluba ''Borsa'' Franju Zadru i Tomislava Vučića, koji su mu uručili zahvalnicu za potporu održavanju ovogodišnjeg Međunarodnog judo turnira ''Borsa Open'', priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Tijekom razgovora sportaši su predstavili rad i aktivnosti Kluba, a posebno su se osvrnuli na nedavno održani 7. međunarodni judo turnir na kojem je nastupilo preko 1300 natjecatelja, uzrasta od 8 do 20 godina, iz 28 europskih zemalja, kazavši kako je to najmasovnije judo natjecanje u ovom dijelu Europe.

Herceg je naglasio kako uspješni sportaši zaslužuju potporu i kako uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata.

Također, istaknuo je kako Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih sportskih klubova na području HNŽ-a te organiziranje sportskih natjecanja.

''Naši športaši, kao što su judaši ''Borse'' Zadro i Vučić ali i brojni drugi u različitim sportovima, na najbolji mogući način predstavljaju Hercegovačko-neretvansku županiju u cijelom svijetu i stoga zaslužuju našu punu potporu'', kazao je nakon susreta predsjednik Herceg.

Predstavnici Judo kluba Borsa kod gradonačelnika Bešlića

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas sportaše mostarskog kluba ”Borsa” Franju Zadru i Tomislava Vučića, koji su mu tom prigodom uručili zahvalnicu za potporu održavanju ovogodišnjeg Međunarodnog judo turnira "Borsa Open",

Bešlić je kazao kako će Grad Mostar kroz Sportski savez Grada Mostara Herceg je u skladu sa svojim mogućnostima podržavati rad svih sportskih klubova i pojedinca, a posebice onih koji postižu najbolje rezultate i koju su najbolji promotori Grada.

Kopirati
Drag cursor here to close