Zanimljive utakmice

Poznati svi četvrtfinalisti malonogometnog turnira "Stolac 2015"

Sport / Ostali sportovi | 14. 07. 2015. u 08:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završena je još jedna večer na Malonogometnom turniru "Stolac 2015, nakon koje su poznati svi četvrtfinalisti ovog zanimljivog turnira, jednog od kvalitetnijih u Hercegovini.

U prvoj utakmici "Blace apartmani" deklasirali su ekipu "Višića" s uvjerljivih 8:4. Ekipa "Blace apartmani" je od samoga početka nametnula svoju igru, te je zasluženo prošla u četvrtfinale.

Drugi susret je bio vrlo neizvjestan do samoga kraja. Povela je ekipa "Mini market Hodovo" te je čuvala tu prednost do same završnice. Leotar ih je dugo "lomio" da bi u samoj završnici susreta izjednačio, a minutu prije kraja i potpuno okrenuo u njihovu korist za konačnih 2:1, piše Stolac.co.

Na Malonogometnom turniru "Stolac 2015" sutra (utorak) je slobodan dan, a turnir se nastavlja u srijedu s prvim četvrtfinalnim utakmicama.

U prvom susretu večeri u 20.00 sati igraju "Marko Bošković" i "Blace apartmani", dok će se u 21:00 sastati "Hvidra Mostar'' - ''KMF Leotar''.

U četvrtak se u 20:00 sati sastaju "Staklorad" Mostar i "Bemix NO-MI M.D." Trebinje, a u 21.00 sat snage će odmjeriti ''Stolac AS Faura'' i ''KMF Ljubinje''.

Kopirati
Drag cursor here to close